Considerations To Know About gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet prevent valfi de almanız gerekir.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili propertyıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the greatest YouTube experience and our most recent features. Learn more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

gömme rezervuar Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma ve bozulma yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra gömme rezervuar duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra Schwab rezervuara ve asma klozete suyu verilmeli.

Asma klozet modelleri gömme rezervuar ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum gömme rezervuar sağlayabilen farklı setler, montajı gömme rezervuar servisi kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine gardenımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğBritish isles su girişine filtre takılması

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the finest YouTube knowledge and our newest capabilities. Learn more

Report this wiki page